Baydöner iskender kimin?
2007 yılında İzmir’de kurulan Apaz Group, faaliyetlerine ilk olarak Baydöner markasıyla başladı. 13 yıldır çalışmalarını aralıksız sürdüren Apaz Group, Türkiye genelinde Baydöner ile büyümeye devam etti.
Baydöner Türk malı mı?
Baydöner, 2006 yılında Türkiye’de İskender dönerin lider markası olmak ve Türk mutfağının en meşhur lezzetlerinden biri olan bu özel lezzeti en kolay şekilde satışa sunmak hedefiyle kuruldu.
Baydöner hangi firmanın?
Kemal Ömerci: Apaz Group’un üç ayrı markası var: Baydöner, PidebyPide ve Bursa İshakbey. Ekim 2019’dan beri Apaz Group’ta bu üç markanın Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyorum. Pide By Pide ve Bursa İshakbey bir yıllık bir marka ve çok yeni. Baydöner ise 13 yıldır sektörde.
Baydöner CEO Su kimdir?
Apaz Group’un yeni CEO’su Çelik Başdemir oldu. Baydöner, PidebyPide ve Bursa İshakbey markalarını bünyesinde barındıran Apaz Group’ta üst düzey bir atama yapıldı. Çelik Başdemir, Apaz Group’un yeni CEO’su oldu.
Baydöner’in sahibi kimdir?
Ferudun TUNÇER, 2007 yılından bu yana gıda perakende sektöründe faaliyet göstermekte olup, 2007 yılında Baydöner Restaurants A.Ş’de, 2007-2019 yılları arasında ise Baydöner Restaurants A.Ş’nin bağlı ortaklıkları olan şirketlerde görev almıştır.
Baydöner hisse kimin?
Ortaklık yapısıTicari UnvanıPay oranı(%)Ferudun Tunçer39,29Diğer21,42Levent Yılmaz39.
Baydöner İsrail’in mi?
Baydöner İsrailli mi? İsrail’i destekliyor mu? Bu şirket Türkiye’ye ait.
Baydöner neden satılmıyor?
Açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) kararıyla uygulamaya konulan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, yakın zamanda halka arz edilen iki paya ilişkin olarak 4 Ekim 2023 seans sonuna kadar kısa satış ve kredili işlem yapılmasının yasaklandığı belirtildi.
Baydöner helal mi?
Kebap üretimimizde kullandığımız sığır etleri Erzincan ve Erzurum bölgelerinden, kıvırcık kuzu etlerimiz ise Balıkesir bölgesindeki sözleşmeli çiftliklerden temin edilmektedir. Kebap üretimimiz Helal ve ISO 22000 sertifikalı tam entegre et fabrikalarında deneyimli veteriner hekimler ve gıda mühendisleri kontrolünde gerçekleştirilmektedir.
Apaz Grup kimin?
Kurucu ortak. 1968 doğumlu Levent Yılmaz, 1986 yılında Bornova Anadolu Lisesi’nden, 1990 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisansını tamamladı.
Ferudun Tunçer nereli?
Feridun GEÇGEL 1970 yılında Şanlıurfa’da doğdu.
Baydöner hangi ülkelerde var?
Türkiye pazarının şube sayısı ve satış hacmi bakımından en büyük restoran zinciri olan Baydöner; Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Baydöner, şu anda Türkiye ve Irak’ta 110’un üzerinde şubesiyle varlığını sürdürüyor.
Baydöner Türk markası mı?
Türkiye ve dünyada dönerin markası olma hedefiyle 2006 yılında kurulan Baydöner’in 2007’den bu yana CEO’luğunu yürüten Bülent Polat, bir kurumda uzun süre çalışınca markayı çok iyi tanıyabildiğini söyledi.
Çelik Başdemir kimdir?
2022 yılından bu yana Hayat Kimya’nın Nijerya iştirakinde Genel Müdür olarak görev yapan Çelik Başdemir, Mayıs 2024 itibarıyla Türkiye’nin en ünlü restoran zincirlerinden Baydöner, PidebyPide ve Bursa İshakbey’i bünyesinde bulunduran Apaz Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlendi.
Baydönerin kaç şubesi var?
Şirket, 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla kendisine ve bayilerine ait Baydöner, Bursa İshakBey ve PidebyPide markaları altında toplam 161 restoran, 38’i bayi olmak üzere işletmektedir. Toplamda Türkiye’de 160, yurtdışında ise 1 restoran bulunmaktadır.
Baydöner iskender boykot mu?
Bu şirket Türkiye’ye ait. Baydöner markası boykot değil, ancak boykot edilen ürünlerin mağazada satılmasını istemiyoruz. Boykot ediliyor mu? Hayır, Baydöner markası boykot edilmiyor!
Baydöner neden satılmıyor?
Açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) kararıyla uygulamaya konulan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, yakın zamanda halka arz edilen iki paya ilişkin olarak 4 Ekim 2023 seans sonuna kadar kısa satış ve kredili işlem yapılmasının yasaklandığı belirtildi.
Baydöner helal mi?
Kebap üretimimizde kullandığımız sığır etleri Erzincan ve Erzurum bölgelerinden, kıvırcık kuzu etlerimiz ise Balıkesir bölgesindeki sözleşmeli çiftliklerden temin edilmektedir. Kebap üretimimiz Helal ve ISO 22000 sertifikalı tam entegre et fabrikalarında deneyimli veteriner hekimler ve gıda mühendisleri kontrolünde gerçekleştirilmektedir.
Apaz Grup kimin?
Kurucu ortak. 1968 doğumlu Levent Yılmaz, 1986 yılında Bornova Anadolu Lisesi’nden, 1990 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisansını tamamladı.